قيمت پايه بالابر ساختماني
قيمت پايه بالابر ساختماني بستگي به كيفيت و ضخامت آن دارد، هرچقدر پايه ها و ريل ها ضخامت بيشتري داشته باشند بر قيمت كلي بالابر اثر ميگذارد و به نسبت كيفيت آن ها قيمت بالابر بالاتر مي رود.
حال وقت آن است كه مشخصات فني بالابر ساختماني را بررسي كنيم، همانطور كه گفتيم اين نوع بالابر در ظرفيت ها و تناژ هاي مختلف توليد و طراحي شده است. انواع بالابر با ظرفيت ۳۵۰ كيلو، ۵۰۰ كيلو، ۷۵۰ كيلو و ۱ تن توليد و عرضه شده است. همه ي بالابرهاي ساختماني داراي ترمز نيستند اما بالابرهاي با ظرفيت بالا به ترمز احتياج دارند زيرا امنيت آن ها را تا حد قابل توجهي تضمين ميكند.
براي خواندن مطالب بيشتر كليك كنيد.
بالابر ساختماني با ظرفيت ۳۵۰ كيلو داراي يك موتور با ۳ اسب بخار، تك فاز و يا ۳ فاز است و از گيربكس شماره ۸۶ در ساخت آن استفاده شده است.
بالابر ساختماني ۵۰۰ كيلويي كه يك موتور با ۵.۵ اسب بخار قدرت دارد سه فاز است و در ساخت آن از گيربكس شماره ۱۱۰ استفاده شده است.
موتور بالابر ۷۵۰ كيلويي داراي ۵.۷ اسب بخار قدرت و سه فاز است و گيربكس آن شماره ۱۳۰ است.
بالابر ۱ تني داراي يك موتور با ۱۰ اسب بخار قدرت است و از گيربكس شماره ۱۵۰ براي آن استفاده شده است.
در مورد سرعت اين نوع بالابر بايد بگوييم ميتواند ۳۰ دور در دقيقه بزند. بهتر است با يك مثال ميزان سرعت آن را مشخص كنيم. يك بالابر با بكسل ۲۰ متري از مقصد بارگيري يعني سطح زمين را تصور كنيد كه مصالح ساختماني را پس از يك دقيقه به مقصد مي رساند.