چهارشنبه ۰۱ بهمن ۹۹ | ۱۲:۵۶ ۴۳ بازديد
دستگاه هاي مورد نياز براي خط توليد سوسيس و كالباس
در خط توليد سوسيس و كالباس از دستگاه هاي متعدد صنعتي استفاده ميشود كه هر كدام از اين دستگاه ها به خط توليد كمك ميكند. اين دستگاه ها عبارتند از:
چرخ گوشت هاي صنعتي: اين چرخ گوشت ها در اندازه هاي مختلف توليد شده اند و بسته به ظرفيت خط توليد انواع متفاوتي دارند.
دستگاه كاتر: تبديل مواد اوليه سوسيس و كالباس به شكل خمير بر عهده دستگاه كاتر است. اهميت اين دستگاه در خط توليد بسيار بالاست و در اصطلاح قلب تپنده خط توليد است.
دستگاه پركن: وظيفه ي اين دستگاه در خط توليد پر كردن پوشش هاي سوسيس و كالباس از خمير حاصله مي باشد. فشردن پدال دستگاه توسط كاربر باعث پر كردن پوشش ها ميشود.