ثبت شرکت دانش بنیان

۱۲ بازديد

ثبت شرکت دانش بنیان خصوصی

ثبت شرکت دانش بنیان می توانید به صورت خصوصی نیز انجام شود. اما در نهایت، مسئله خصوصی و یا تعاونی بودن این نوع شرکت ها منافاتی با اصل و اساس آنها ندارد. شرکت دانش بنیان باید برای ارتقا سطح دانش و توسعه سطح اقتصادی کشور با استفاده از نوآوری ها فعالیت کند. ثبت شرکت دانش بنیان خصوصی و یا تعاونی بر اساس آیین نامه مصوب ابن بنیاد باید اهداف زیر را دنبال کند:

  • ترغیب اعضای هیئت علمی دانشگاه ها برای انجام فعالیت ها پژوهشی
  • رفع نیازهای جامعه با طراحی تولید کالا و خدمات مربوط به این نوع شرکت ها
  • تجاری سازی یافته هایی که در طی پژوهش ها به دست آمده اند

در نظر داشته باشید که کالاهای و خدمات ارائه شده توسط این شرکت ها باید با استناد به آیین نامه مرکز شرکت های دانش بنیاد، شامل کالاها و یا خدمات فناوری در سطوح بالا یا متوسط رو به بالا باشد. البته تأیید این محصولات از طرف کانون، نشان ثبت شرکت دانش بنیان شما نیست و باید مطابقت های مورد نظر در تمامی سطوح به دست آمده باشد.

مراحل ثبت شرکت دانش بنیان

ثبت شرکت دانش بنیان با طی مسیر مشخص و پیچیده ای امکان پذیر است. در اصل ثبت شرکت با این ویژگی را نمی توان به تنهایی انجام داد و لازم است که افراد متبحر و آشنا با مسیر را برای به ثمر رساندن آن، در اختیار داشته باشید.

برای ثبت شرکت دانش بنیان، در ابتدای امر با شرکت خود را در یکی از انواع شرکت ها ( شرکت های مسئولیت محدود یا سهامی) ثبت کنید. پس از اتمام راحل این کار، می توانید طرح خود را برای تبدیل فعالیت شرکت به یک شرکت دانش بنیان به مرکز شرکت های دانش بنیان ارائه دهید. این کار در وهله اول به صورت غیر حضوری است تا بتوانید تأیید اولیه را از کارشناسان دریافت نمایید.

پس از ارزیابی مقدماتی، اطلاعات خواسته شده را به کارگزاری مربوطه ارسال کرده و بازرسی امور به صورت حضوری انجام می شود. در این مرحله با ممیزی های فنی روبرو می شوید که از طریق کارگروه معاونت علمی و فناوری برای شما لحاظ شده اند. در نهایت امر با انطباق مستندات فنی و مالی خود با آیین نامه های مربوطه (آیین نامه های معاونت علمی) ثبت شرکت دانش بنیان را به پایان می رسانید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.