فريز دراير

۳۱ بازديد

فريز دراير چيست؟

فرآيند آبگيري و حذف رطوبت از مواد غذايي، ميوه و سبزيجات و همچنين در عمليات داروسازي از بهترين راهكارها براي جلوگيري از فاسد شدن و همچنين كمك به كاهش وزن و جا به جايي آسان آنها مي باشد. فريز دراير (freeze-drying) يكي از تجهيزات مورد استفاده در اين زمينه مي باشد كه براي حذف رطوبت تركيبي از انجماد و تصعيد را پياده سازي مي كند.

اين شيوه براي اولين بار در سال 1906 در فرانسه توسط آرسن داآرسونوال و فردريك برداس ارائه گرديد و در نهايت داني هريس در سال 1911 تغييراتي در آن ايجاد نمود. به مرور دستگاه هاي فريز دراير با تغيير و تحول زيادي مواجه شده و در حال حاضر انواع مختلفي از آنها در صنايع مختلف مورد استفاده قرار ميگيرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.